2017 yılında kaç memur alınacak? Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı ve sınav kalkacak mı? Soruları devam ederken Türkiye Büyük Millet Meclisinde düzenlenmekte olup 2017 yılı plan ve bütçe komisyonunda Bakanlar önemli açıklamalar yapmakta ve 2017 yılında alım yapacakları memur sayıları ve pozisyonları hakkında bilgileri kamuoyuna duyurmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuşma yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, önemli konulara değinirken personel alımları hakkında da müjdeli haberler verdi. 2016 yılı içerisinde sadece 5 bin infaz koruma memuru alınacağını duyuran Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2017 yılı içerisinde yapılacak alımlar hakkında da konuşma yaptı.

Şoför ve Teknisyen Alımı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2017 yılında bakanlık bünyelerine toplam 16 bin personel alımı yapacaklarını duyurdu. Her ne kadar sosyal medya da 2017 yılında daha az personel alımı yapılacak gibi haberler yapılsa da yine Bakanlıkların ve kurumların bünyelerinde ki boş pozisyon için binlerce personel alımı yapacağı belirtilebilir.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuşma yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2017 yılında 16 bin personel alımı yapacaklarını ve alınacak olan personeller arasında şoför ile teknisyen alımının olacağını duyurdu. Bilindiği gibi Adalet Bakanlığı şoför ve teknisyen alımlarına oldukça önem vermekte ve bu kadroya yerleşmek isteyen adayların pek çoğu Adalet Bakanlığından yayımlanan ilanları takip etmektedir. 2017 yılında bildirinin yayımlaması ve Adalet Bakanlığının şoför ile teknisyen alımı yapacağı tahmin ediliyor.
Editör: TE Bilisim