2 ilde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na KPSS'siz personel alımı yapılacaktır .

İşkur üzerinden açıklanan Şanlıurfa Birecik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından 1 kişilik personel alımı detaylarına göre; Adaylar büro personeli kadrosunda görev yapacaklar. Haftada 40 saat çalışacaklar. Çalışma saatlerinde sabah 8:00 ile Akşam 17:00 aralarında Birecik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma başkanlığında istihdam edilecektir. Bu kadrodaki göre yapacak adayların istenilen başvuru şartları şu şekildedir.

BÜRO MEMUR ALIMI;

9 aylık büro işçisi belirtileri alında bayan adaylar istihdam edilecek. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip, yaş aralığında En az 18 yaşını bitirmiş ve 30 yaşını geçmemiş olmaları, eğitim şartında en az önlisans mezunu olmaları ve ikamet şartında Birecik ilçesinde içerisinde ikamet etmeleri, kamu haklarından mahrum kalmamaları, bilgisayar bilgisinin olması, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık dengeli olmaması, seyahat engelinin bulunmaması ve öğrenmeye açık gelişmeye açık, sosyal iletişim becerisine sahip olmak gerekmektedir. Bu kadroda alımda başvuru yapacak adayların istenilen belgeler şu şekildedir. 

İSTENİLEN BELGELER; Başvuru esnasında gereken belgeler; diploma (mezuniyet belgesi), nüfus cüzdanı sureti, sabıka kaydı belgesi, vesikalık 2 adet fotoğraf, ikametgah belgesi olmak üzere 5 adet belgeyi teslim etmeleri istenecektir.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ İLE TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI;

İŞKUR üzerine açılan diğer Sosyal Yardımlaşma Dayanışma personel alımı ilanı ise Diyarbakır Bismil ilçesinden geldi. Bismil Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfına 4 güvenlik görevlisi alımı 2 temizlik görevlisi alımı yapılacaktır. Bu alanlarda 9 ay süreyle istihdam edilecektir. Başvuruları 17 Ağustos 2020 ile 21 Ağustos 2020 tarihleri arasında alınacak. Başvuru şartlarında en az ilkokul mezunu olmak istenilecek. Güvenlik görevlisi alımı için silahlı ve Silahsız özel güvenlik sertifikasına sahip olmak gerekmektedir. İki kişilik alımda ise ilkokul mezunu olmak ve görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık engelinin olmaması istenmektedir.

SYDV İLANLARI:

1. ilan Büro personeli alımı;

1. ilan güvenlik görevlisi ile temizlik işçisi alımı