Temizlik görevlisi kadrosunda; kamuya ve özel sektör işletmelerine yönelik çok sayıda memur personel alımları yapılıyor. Hem TYP ilanlarında, hem de özel sektör işletmelerinde daimi süreli çalışmak üzere temizlik görevlisi personel alımları yapılıyor. Zaman zaman TYP kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında görev alacak, geçici süreli temizlik görevlisi personel alımları da yapılıyor. Temizlik görevlisi alımlarıyla alakalı olarak yürütülen ilan süreçlerinde adayların taşıması gereken şartlar ve diğer tüm detaylara aşağıda yer alan bilgilendirmelerden ulaşabilirsiniz.

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

İŞKUR üzerinden yayımlanan temizlik görevlisi personel alım ilanlarına ulaşmak için İŞKUR üye kaydınızın olması gerekmektedir. İŞKUR üye kaydı bulunmayan adaylar, ilanları görüntüleyebilirler ancak firma hakkında detaylı bilgiye erişemez ya da ilanlara başvuru yapamazlar. İlanlara başvuru yapabilmek için adayların İŞKUR il ve ilçelerinden ya da iskur.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapıp üye olmaları gerekmektedir. Üye girişinin ardından açık iş ilanları menüsünden, meslekler seçeneğinin olduğu alandaki boşluğa (arama yerine) temizlik görevlisi yazıp 1-2 saniye bekleyiniz bir sorgulama menüsü açılacaktır. Buradan ilgili temizlik görevlisi personel kadrosunu seçin ve aşağıdan ara butonuna basın. Tüm temizlik görevlisi personel ilanları karşınıza çıkacaktır. Listelerde yer alan ilanlardan istediğinizin detaylarına ulaşabilir, uygun olmanız halinde başvurularınızı yapabilirsiniz.

TÜM TEMİZLİK GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMLARI, HİZMETLİ ALIMLARI, BÜRO MEMURU ALIMLARI VE ÇOK DAHA FAZLASINDAN İLK SİZ HABERDAR OLMAK, BAŞVURU YAPMAK İSTERSENİZ İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI ÜCRETSİZ OLARAK UYGULAMA MAĞAZALARINDAN YA DA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN İNDİREBİLİRSİNİZ.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim