Kamuya ve özel sektör işletmelerine memur personel alımları devam ediyor. Şuanda çok sayıda özel sektör işletmesine, personel alımları yapılırken; bankalara da memur alımları İŞKUR üzerinden gerçekleştiriliyor. Yürütülen bu alımlara ek olarak şoför kadrosuna yapılan toplamda 174 kişilik personel alımına başvurular da yine İŞKUR üzerinden alınıyor. Özel sektör işletmelerine yolcu taşıma şoförü pozisyonunda Türkiye genelinde yapılan alımlarla alakalı bilgilendirmelere haberimizden ulaşabilirsiniz. Aşağıda ilanlara ulaşmak, başvuru yapmak ve adaylarda aranacak genel şartlara ulaşmak konusunda tüm detaylar yer alacaktır.

174 YOLCU TAŞIMA ŞOFÖRÜ ALINACAK - BAŞVURULAR BAŞLADI

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlara şuanda başvurular alınmaya başlamıştır. Başvuru yapmak isteyen adaylar; başvurular konusunda detaylı bilgilere İŞKUR profillerine giriş yaptıktan sonra açık iş ilanları alanından şoför yazıp açılacak sorgulama ekranından yolcu taşıma şoförünü seçerek ulaşabilirler. Yayımlanan ilanlara başvuruda bulunmadan önce mutlaka üye profillerinizin doğru ve güncel bilgilerle oluşturulduğundan emin olmanızı önermekteyiz. İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden başvuru yapacak adayların, ilan numaralarını not ederek ilgili personellere başvurmaları faydalarına olacaktır. Bu alımlarda; mesleğinde tecrübeli olmak, ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanmış olmak gibi deneyim kriterlerinin yanı sıra, bazı işletmeler tarafından ek nitelikler istenebilmektedir. İlanlara başvurular öncesinde bu niteliklere uygun olup olmadığınızı ilgili ilan bağlantıları aracılığıyla kontrol etmenizi önermekteyiz.İlanlara ulaşmak için yukarıda anlatılan adımları izleyebilirsiniz.

TÜM PERSONEL ALIMLARI VE ÇOK DAHA FAZLASINDAN İLK SİZ HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim