İŞKUR üzerinden ilana çıkan Türkiye geneli özel işletmeler, mevcut depolarında görev almak üzere sorumlu ve görevli pozisyonlarında personel alımları yapmaktadırlar. Yürütülen bu alımlara başvuru yapacak kişilerin depo, ambar işlemlerinde bilgi sahibi, MS-Office programlarını kullanabilen, vardiyalı sistemde çalışabilecek, sorumluluk üstlenebilen, problem çözme odaklı çalışan, kendini geliştirmeye açık, depo düzen ve tertibinden sorumlu olacak, ürünlerin veya hammaddelerin depolanmasında, sağlıklı şekilde muhafaza edilmesinde önlemler alabilecek kişiler olması istenmektedir. Bu ilana başvurular Türkiye genelinden alındığından, aşağıda bazı illere yönelik bilgilere de erişim sağlayabilirsiniz.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR?

Ambar İşçisi (Portör)    2
Ambar Sorumlusu    2
Ambar/Depo Görevlisi    162

HANGİ ŞEHİRLERE ALIM YAPILIYOR?

İstanbul,Zonguldak, Antalya, Kastamonu, Adana, Muğla, Bursa, Kahramanmaraş, Ankara, Bartın, Çanakkale, Eskişehir, Sakarya, Balıkesir, Manisa, İzmir, Kocaeli, Elazığ il ve ilçelerine yönelik alımlar yapılmaktadır. Daha çok sayıda şehire, aşağıdaki bağlantı üzerinden erişim sağlanabilmektedir.

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

Aşağıda yer alan bağlantıyı tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırdıktan sonra enter tuşuna basın. Açılan ekranda CTRL+F yapıp ambar yazınız. Ambar görevlisi, depo sorumlusu gibi pozisyonlarda yapılan alımlar sarı ile işaretlenmiş hale gelecektir. İlgili olduğunuz pozisyona tıklayıp, Türkiye genelinde özel işletmelerce yayımlanmış tüm ilanlara ulaşabilirsiniz. İŞKUR üye girişi yaptıktan sonra, ilanlara başvurularınızı da gerçekleştirebilirsiniz. Üye değilseniz il ve ilçe müdürlüklerde görev yapan iş ve meslek danışmanlarına müracaat edebilirsiniz.

İlan bağlantısı> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx

TÜM MEMUR PERSONEL ALIMLARI CEP TELEFONUNA GELSİN! UYGULAMALARI İNDİR

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA