İlgi gören pozisyonların başında gelen kabin memuru pozisyonuna yüksek maaşlar üzerinden personel alımları gerçekleştiriliyor. Kabin memuru pozisyonunda 3 bin TL ile 10 bin TL arasında maaşlar ödeniyor ve çok sayıda havayolu firmasına bu pozisyon üzerinden personel alım ilanları yayımlanıyor. Yayımlanan ilanlara başvuru şartlarına, süreçlerine dair bilgilendirmeler de zaman zaman sitemiz isinolsa.com üzerinden sizlere ulaştırılıyor. Şuanda yayında olan kabin memuru personel alımlarıyla alakalı bilgilendirmeleri de detaylandırmaya, başvurularda izlenecek süreçlere ve çok daha fazlasına değinmeye çalışacağız.

BAŞVURU ŞARTLARI

SUNEXPRESS kabin memuru pozisyonu için yayımlanan ilanlarda; 20-35 yaş aralığında bulunan kişilerin başvuru yapabileceği ifade edilmiştir. Yurt içi en az lise diploması veya denklik belgesi ibraz edilerek denk okullardan mezun olunduğunun kanıtlanması, iyi derecede Türkçe ve İngilizce bilinmesi (ek diller tercih sebebi olacak), boy ve kilo şartlarının taşınması, dış görünüşe özen gösterilmesi, iyi derecede yüzme bilinmesi şeklinde özetlenmektedir. Boy şartı bayan adaylar için minimum 1,55 maksimum 1,80; erkek adaylar için ise 1,60 ve maksimum 1,85 olacak şekilde ifade edilmiştir.

SÜREÇLER

Halk arasındaki adıyla hostes olarak bilinen kabin memurları, farklı firmalarda farklı maaşlar üzerinden ödemeler almaktadırlar. Bu noktada 3 bin TL ile 10 bin TL arasında maaşların ödendiği görülmektedir. Yayımlanan ilanlarda görme sorunu bulunmayan, ses problemi olmayan (çok kalın veya çok tiz sesli olmamak ) gibi bazı ek nitelikler de aranmaktadır. Bu noktada maaşların ilave ödemelerle de yükselebileceğini ifade etmek isteriz. Uçuşlar üzerinden farklı ek ücretler gündeme gelebileceğinden, son derece ilgi çeken bir pozisyon olarak karşımıza çıkmaktadır. Başvuruda bulunmak için aşağıda yer alan bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

Başvuru için TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim