Türkiye İş Kurumu üzerinden farklı eğitim düzeylerinde ve mesleklerde iş ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Yaz turizmi ile nüfus yoğunluğu artış gösteren Akdeniz, Ege, Marmara bölgelerindeki iller ile Karadeniz bölgelerindeki bir çok otel vb işletmelere çok sayıda turizm meslek personel alımları yapılacak.

TURİZM VE MESLEK PERSONELİ ALIMI;

İŞKUR üzerinden en çok alım yapılan mesleklerden bir tanesi, beden işçisi, makineci, temizlik görevlisi, satış uzmanı kadroları olmakta, Turizm ve Otelcilik elemanı kadrosundaki alımlarda ise 8. sırada yer alırken, önümüzdeki gün ve haftalarda bu meslek alanındaki alımların artış göstereceğini söylemek mümkündür.

Otellerin servis departmanlarında, garson, komi, mutfak departmanlarında aşçı ve aşçı yardımcıları, kat hizmetlerinde ise meydancı, kat görevlisi, çamaşırhane görevlisi, resepsiyon görevlisi alımları yapılıyor.

Ayrıca işkur ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların iş ve meslek danışmanlarına müracaat ederek başvuru yapmak istedikleri il ve ilçelere göre detayları işkur müdürlüklerinden ve hizmet birimlerinden öğrenebilirler. İŞKUR üzerinden açıklanan ilanların tamamına erişmek için linki yeni tarayıcıdan açınız. https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=1400

KAMU İLANLARI;

İŞKUR üzerinde başvurusu devam eden ilanlardan güvenlik görevlisi kadrolarında 60 kişi istihdam edilecek. Buna göre 5 farlı şehirdeki üniversiterde görevlendirilecek güvenlik görevlilerin silahlı yada silahsız ÖGG kimlik sertifikasına sahip olması istenilmektedir. yaş şartında bazı ilanlarda 36 yaşını doldurmamış olanların başvurvusunu kabul edecektir. İlan detaylarına erişmek için tıklayın