İŞKUR üzerinden ocak ayının ikinci haftası itibari ile yayınlana ilanlarda birçok farklı sektörde birçok farklı kadroda istihdam edilmek üzere personel alımıgerçekleştirilmektedir. Bunun yanı sıra çoğunlukla özel sektöre yönelik gerçekleştirilen alım ilanlarında haziran ayı itibari ile 186akaryakıt satış elemanı (pompacı) alımı yapılacağı belirtilmiştir. Hemen hemen Türkiye’nin birçok ilinde istihdam edilecek olan adaylardan birtakım şartları sağlamaları gerekmektedir. İlgili pozisyon hakkında detaylar ve başvuru şartları ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Neler?

Toplamda 186 kişinin istihdam edileceği ilanda Türkiye’nin hemen hemen birçok ilinden başvurular açıklanmıştır. Buna göre adayların sağlaması gereken başvuru şartları da ilanı veren firmaya göre değişiklik göstermektedir. Ankara’dan Bursa’ya, Sakarya’dan Aksaray’a kadar birçok ilde ilgili pozisyonda alımlar gerçekleştirilecektir.

Bunun yanı sıra adaylardan istenen genel şartlar ise en az ilköğretim, lise mezunu olmak, 25 ve yaşından (ya da belirtilen yaş şartından) büyük olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, vardiyalı olarak çalışabilecek durumda olma, ilgili il ve ilçede ikamet ediyor olma, ilana göre farklı şartları sağlamaları istenebilmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

İlanlar İŞKUR üzerinden yayınlanmış olup adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2032 adresindenil, öğrenim durumu ve diğer seçeneklere göre filtreleyerek, arama yaparak ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak mümkündür. Adayların başvuruları İŞKUR üzerinden online olarak alınmaktadır, bu sebeple İŞKUR’a kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim