İŞKUR üzerinden personel alımı üzerine her gün binlerce ilan yayınlanmakta olup bu ilanların birçoğu özel firmalara ait olsa kamu kurumları bu platform üzerinden ilan yayınlamaktadır. Haziran ayına gireceğimiz şu günlerde Türk Telekom yüksek maaş olanağı ile personel alacağını İŞKUR ve çeşitli kariyer siteleri üzerinden duyurdu. Peki Türk Telekom’un istihdam edeceği kadro ve sayılara ilişkin detaylar neler, haberin devamında yer alıyor.

Kadro ve Sayılara İlişkin Detaylar

Başvurusu halen devam eden kadrolara ilişkin detaylarda kurumun, satış danışmanı, satış temsilcisi, aşçı yardımcısı, çağrı merkezi elemanı, veri merkezi destek elemanı, muhasebe uzmanı ve bayi satış temsilcisi kadrolarında alımlar yapılacaktır. İlanlara başvuracak olan adayların birtakım şartları sağlaması gerekmektedir.

Buşartlar, Esnek çalışma saatlerine uyumlu,Tercihen Telekomünikasyon sektöründe iş tecrübesine sahip,Müşteri memnuniyeti odaklı, problem çözme becerisine sahip,İş takibi ve ikna kabiliyeti yüksek,Diksiyonu düzgün, iletişim becerileri güçlü olan,Güler yüzlü, motivasyonu yüksek ve dış görünüşüne önem veren,Sosyal yetkinlikleri güçlü, analitik düşünebilen, hedef ve çözüm odaklı, ekip çalışmasına yatkın, öğrenmeye ve kendisini geliştirmeye açıkMS Office (Word, Excell) uygulamalarını kullanabilen,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ve ya en az 2 yıl tecilli olması gibi çok çeşitli şartlar olmakta olup aynı zamanda kadroya göre farklı özel şartlar da istenebilmektedir.

Türk Telekom tarafından personel alımı ilanlarına ulaşmak ve başvurmak için:

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

https://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=türk%20telekom

Editör: TE Bilisim