Türkiye’nin köklü iletişim ve alt yapı sağlama kurumlarında olan Türk Telekom, özellikle bilişim, iletişim ve diğer teknoloji alanlarında birçok farklı pozisyonda aday istihdamı gerçekleştirmekte olup ağustos ayı içerisinde de yine personel alımı yapacağını açıklamıştır. Buna göre İŞKUR üzerinden kurumun farklı illerdeki bağlı şubelerine ve bayilerine gerçekleştirilecek olan alımlarda adaylar farklı pozisyonlarda görevlendirilecektir. Buna göre alım yapılacak olan pozisyonlar ve başvuru şartlarına ilişin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Satış Temsilcisi / Plasiyer Alımı

Kurumun İstanbul’da yer alan bayisinde görevlendirilmek üzere toplamda 10 satış temsilcisi / plasiyer alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre 00005069126 ilan numarası ile İŞKUR üzerinden yapılacak başvurularda adayların sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmaktadır. İlgili ilan için adayların en az lise mezunu olması, İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet etmesi, telekomünikasyon sektöründe en az 2 yıl tecrübesi olması, müşteri kazanımında tecrübeli, B sınıf ehliyete sahip olması, ikna yeteneğine sahip olması, maaş ve prim sistemiyle çalışabilecek olması, erkekler için askerliğini bitirmiş ya da en az 2 yıl tecilli olması şartları aranmaktadır.

Müşteri Temsilcisi Alımı

Türk Telekom’un İstanbul’daki bir başka bayisinde görevlendirilmek üzere toplamda 6 müşteri temsilcisi alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre 00005069148 ilan numarası ile İŞKUR üzerinden yapılacak olan alımlarda adayların sağlaması gereken şartlar şu şekilde belirtilmiştir. Adayların en az lise veya üniversite mezunu olması, tercihen telefonda satış ve randevu konularında tecrübesi olması, telekomünikasyon sektöründe deneyimi bulunması, iletişimi kuvvetli olması, Office uygulamalarına hakim olması ve Anadolu yakasında ikamet ediyor olması şartları ile erkekler için askerliğini bitirmiş olması şartı aranmaktadır.

Satış Danışmanı / Uzmanı

Sakarya’da kurumun ilgili bayisinde istihdam edilmek üzere 5 satış danışmanı alımı gerçekleştirilecek olup buna göre adayların şu şartları sağlaması gerekmektedir. En az lise mezunu olma, 8 ile 30 yaş aralığında bulunma, Serdivan, Erenler, Adapazarı veya Sakarya Merkez’de ikamet ediyor olma şartlarını sağlaması gerekmektedir. İlgili ilan numarası 00005086718 şeklindedir.

İlgili kadrolara başvuru yapmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden ilan numarası kısmına ilgili numaraları yapıştırarak erişim sağlayabilirsiniz.