Türk Telekom İŞKUR üzerinde yeni bir ilan yayımladı. Türk Telekom Türkiye genelinde farklı Mağazacılık bayilerinde hizmet vermektedir. Bu bağlamda ilan yayımlandı ve farklı pozisyonlarda personel alımı yapılıyor. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilan hakkında detayları aktarıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Birim: BEG Mağazacılık Limited Şirketi ( Türk Telekom Bayi )

İşveren Statüsü: Özel

Çalışma Şekli: Tam Süreli

Alım Yapılacak pozisyonlar: Çağrı Merkezi Elemanı ve Satış Temsilcisi / Plasiyer

Bu bağlamda Türk Telekom bayisi olan BEG mağazacılık Limited Şirketi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 12 kişilik kadro ile alım yapacak. Çağrı Merkezi Elemanı pozisyonunda 10 kişi ve Satış Temsilcisi pozisyonunda 2 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türk Telekom bayisi adaylardan, eğitim olarak, Çağır Merkezi elemanı için en az Lise mezunu olmak, Satış Temsilcisi pozisyonu için en az İlköğretim mezunu olmak, 18 Yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca yayımlanan ilan açıklamalrına göre, Çağrı Merkezi Elemanı ilanı için, tele satışta görev yapacak ofis içinde çalışacak bayan eleman alınacak. Satış temsilcisi alımı ilanı için ise, Kurumsal Satış Yöneticisi ve ofis İçinde çalışacak personeller alınacağı belirtildi. Başvurlarınızı aşağıdaki İş İlanı numralarına göre İŞKUR üzerinden elektonik ortamda gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Satış Temsilcisi / Plasiyer İş İlan No (00004973732)

Çağrı Merkezi Elemanı İş İlan No (00004949390)

başvurular başlamış olup 24 Mayıs 2019 tarihinde ve 31 Mayıs 2019 tarihinde sona erecektir.

Editör: TE Bilisim