Türk Telekom bünyesinde kadrolu olarak görev yapacak 13 kişilik bir kadro sayısı olduğu açıklandı. Alım yapılacak iller, Kars ve İstanbul olarak belirlendi. İlanın detayında, alım yapılacak kadrolar ise şu şekilde belirtilmiş.

Alınacak personellerin maaş aralığının 2500- 3000 TL arası olacağı belirtilen kadrolarla ilgili pozisyonlar ise şu şekilde;

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, ikamet ettikleri ilin İŞKUR Müdürlüğüne giderek ilgili başvuruyu yapabilirler. Bunun dışında İŞKUR Resmi sitesi üzerinden de ülke genelince açılan ilanları tekip edebilir ve şartlarını sağladığınız ilanlar başvuru yapabilirsiniz.

Diğer Kariyer Fırsatları

Türk Telekom sağladığı istihdam ve sunduğu kariyer olanakları dikkat çeken bir firma olma özelliği gösteriyor. Yukarıda belirtilen ilanlar sizin için uygun değilse Türk Telekom’un resmi sitesini ziyaret ederek farklı pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz.

Şuanda Türk Telekom resmi sitesinde açık olan diğer ilan ise uzman yardımcılığı pozisyonudur. İlana başvuru yapabilmek için, üniversite ve ya yüksek lisans mezunu olmanız gerekiyor.

Ayrıca 2019 yılı içerisinde, bilgi teknolojileri, pazarlama, satış ve müşteri hizmetleri, insan kaynakları, finans, regülasyon ,iş geliştirme ve stratejik planlama alanlarında da personel temini yapılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim