Günümüzde sıklıkla kamu kurumları tarafından açılan iş ilanlarıyla karşılaşsak da artık İŞKUR da yaptığı çalışmalar sayesinde ilan açmaya başladı. İŞKUR güvencesiyle işverenler personel alımlarını gerçekleştirebiliyorlar. Bu da hem işverenin, hem de çalışanın kendisini daha rahat hissetmesine sebep oluyor. İŞKUR bünyesinde yeni bir ilan da turizm sektörü adına açıldı. Turizmde çalışacak 2327 personel alımı yapılacak. 

İŞKUR 2327 Personel Alımı Yapıyor!

İŞKUR aracılığıyla birçok otel ve tatil mekanı personel alımı yapıyor. Açılan personel alımları özellikle tatil kentlerimizde çalışmak isteyenler için açıldı. Özellikle 5 yıldızlı otellerde kariyer elde etmek isteyen ve tatil bölgelerinde çalışmayı tercih eden kişilerin ilanlara başvurması gerekiyor. Turizm sektörüne ait meslek gruplarından alımlar yapılacak.

İŞKUR 2327 Turizm Personel Alımı için Şartlar Nelerdir?

İŞKUR'un resmi web sayfasında yayınlanan ilanda farklı illerden ve farklı otellerden alım yapıldığı görülmektedir. Her otelin ayrı şartları bulunsa bile bizler sizin için ortak olan şartları aşağıda listeledik. İşte turizm personel alımı için taşımanız gereken şartlar:

  1. Turizm ve Otelcilik sektörü ilanları olup bazı oteller tecrübeli, bazı oteller tecrübesiz personel alımı yapmaktadırlar.

  2. Bütün ilanlarda okur yazar olma şartı aranmaktadır.

  3. İlanlarda ilköğretim, ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyinde eğitim veren kurumlardan mezun olma artı aranmaktadır. Eğitim derecesi çalışılacak kadroya göre değişkenlik göstermektedir.

  4. Otellerden bazıları çeşitli kadrolara personel alımı yaparken yabancı dil şartı ararken, bazıları yabancı dili zorunlu olarak görmemektedirler.

Siz de İŞKUR'un resmi web sayfası üzerinden toplamda 2327 kişilik kontenjanı bulunan turizm personel alım ilanlarına bakabilir, başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvuru İçin : https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=1400

Editör: TE Bilisim