Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT, özellikle son zamanlardaki iş atılımları ile elektronikten farklı sektörlere genişlemeye ve büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda ise Kariyer sitesi üzerinden bireylere farklı alanlarda da iş imkânı sunuyor. Kariyer sitesinde yayınlana ilana göre ise büro personeli ve aktif satış danışmanı olarak bireyler kurumun farklı şubelerinde istihdam edilecektir.

PTT Hangi Kurumlarına Alım Yapıyor?

Adaylar, İstanbul, Edirne ve Bursa illerinde istihdam edilecek olup farklı kadrolarda görev alacaktır. Büro elemanı ve aktif satış temsilcisi olarak görev yapacak olan adaylar PTT HGS Otoyol Acentesi ve PTTCELL kurumlarında istihdam edilecektir. PTT HGS Otoyol Acentesinde 1 kişi istihdam edilecek olup aday büro çalışanı olarak görev yapacaktır. PTTCELL’de ise 2 aday istihdam edilecek olup Aktif Satış Temsilcisi kadrosunda görev yapılacaktır.

Adaylardan istenen başvuru şartları ise şu şekildedir:

  • Büro çalışanı olarak görev yapacak olan adayın Edirne'de ikamet edecektir. Adaylar ayrıca klavyeye hakim olmalı ve 10 parmak klavye kullanabilmelidir. Adayların İngilizce ve Bulgarca dillerini orta seviyede konuşuyor olması ise özel şartlar arasında yer almaktadır.
  • Aktif Satış temsilcisi olarak görev yapacak olan adayların ise genel başvuru şartlarını sağlamaları yeterli kabul edilmektedir.

İlgili ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linkten ulaşım sağlamak mümkündür.

Editör: TE Bilisim