İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) aracılığı ile herhangi bir iş tecrübe şartı olmadan çok sayıda büro memuru kadrosunda alım yapılacak. 543 büro personeli memuru alımı başvuru şartları ve kadrolara ait detaylar şu şekilde;
İş ve meslek arayışında bulunan adaylar özellikle büro personeli kadrolarındaki alımlara yoğun olarak ilgi göstermekteler. Buna göre Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR e-şube portal üzerinden ve hizmet birimlerinden yapılabilecek başvurular ardından şartlara sahip olan adaylar alım yapılan firmalarda görev alabilirler. Genel başvuru şartları ise şu şekilde olmaktadır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların en az 18 yaşını doldurmuş olmaları istenilmektedir. Büro memuru personel kadrosundaki alımlarda bilgisayar bilgisinin bulunması, Office programlarına hakim olmaları, güler yüzlü, takım çalışmasına yatkın, Office işlerini ve evrak takibi yapabilecek adayların başvuru yapmaları istenilmektedir. Hangi kadrolarda alımlar yapılacak?

BÜRO MEMURU KADROLARI;

Danışma Memuru kadrosunda 28, Üretim Planlama Memuru olarak 19, Büro Memuru (İdari İşler) 13,

Yurt Yönetim Memuru olarak 9, Büro Memuru (Dış Ticaret) 6, Diğer Sağlık Personeli(Sağlık Memuru) olarak 3, Sağlık Memuru olarak 2, Diğer Stok Memurları 1, Sigorta Memuru olarak 1 kişi ve genel büro memuru kadrosunda 461  kişi olmak üzere 543 kişi istihdam edilecek.

Adayların başvuru yapmak istedikleri kadrolar için işkur eş-şube portalı üzerinden arama yapmaları gerekli olacaktır. İŞKUR’da açıklanan diğer personel alımları işin olsa sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.