İŞKUR üzerinden alım yapan özel sektör kuruluşları arasında yer alan Migros marketler zinciri özellikle Türkiye’nin hemen hemen birçok ilinde ve ilçesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Her geçen gün büyüyen Migros ailesinde eksik pozisyonlarda alım yapılmasına yönelik ilanlar İŞKUR üzerinden yayınlanmakta olup bu kapsamda İstanbul’da 900, Bursa’da 2 ve Gaziantep’te 3 personel olmak üzere toplamda 905 kişi istihdam edecektir. İlgili alıma ilişkin detaylar ise haberin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

Migros İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanda İstanbul’da 900 personel alımı yapacak olup bu personel alımında adaylar reyon görevlisi ve kasiyer olarak görev yapacaktır. 600 Kasiyer ve 300 de reyon görevlisi pozisyonu için adayların sağlaması gereken şartlar ise şu şekildedir.

Tecrübeli veya tecrübesiz adaylar başvuru yapabilmekte olup adayların 18 ile 45 yaş aralığında olması, en az ilköğretim mezunu olma, İstanbul’da Anadolu yakasında ikamet ediyor olma şartları yer almaktadır. Ayrıca adaylar kasiyer, reyon görevlisi, manav, kasap ve satış elemanı olarak görevlendirilecektir. Tam zamanlı görev yapacak olan adayların ilgili ilana son başvuru tarihi ise 13.11.2019 şeklindedir.

Başvuru Şekli

İlgili ilanlara başvurmak isteyen adaylar öncelikle İŞKUR’a kayıt olmalıdır. Bunun yanı sıra adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden açılan sayfada sağ altta yer alan işyeri unvanına “Migros” yazarak ya da ilgili ilan numarası ile aratarak belirtilen illerdeki alımlara ulaşabilmektedir.

Editör: TE Bilisim