Türkiye İş Kurumu personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanmış olan ilanlara göre LC Waikiki bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda alım yapacak. Alımlar en az ilköğretim mezunu olan adaylar kapsayacak olup engelli adaylar başvuru yapabielceklerdir.

FARKLI POZİSYONLARDA PERSONEL ALINACAK!

LC Waikiki yayımladığı ilanlara göre 3 farklı şehirde bulunan mağazalarında görevlendirecek personel alımı yapacak. Bu yönde İstanbul ilinde 11 kişilik kadro ile beden İşçisi ( Genel ) pozisyonunda, Eskişehir ilinde 1 Beden İşçisi ve Kırıkkale ilinde 1 kişilik boş kadro ile Satış Danışmanı / Uzmanı alımı yapılacak.

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinden mağazacılık alanında LC Waikiki tarafından yayımlanan ilana göre İlanların açıklamalarında şöyle ifadeler yer aldı.

Kırıkkale LC Waikiki: 39 BURDA AVM'de bulunan LC Waikiki mağazasında çalışmak üzere ''satış danışmanı'' engelli eleman alınacaktır.

Eskişehir LC Waikiki: İşsizlik maaşı alan adaylar sistem üzerinden başvuru yapmaları halinde, belirtilen tarihte iş görüşmesine katılmak zorundadırlar. Aksi takdirde işsizlik maaşları kesilir. Yapılacak iş kıyafetlere etiket basma işidir. engelli personel alınacaktır.

İstanbul LC Waikiki: Esenyurt Lojistik Merkezinde, depo görevlisi olarak çalışacak tercihen tecrübeli engelli personeller alınacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR:

LC Waikiki personel alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu üzerinden şahsen veya elektronik ortamda yapılacaktır. Adaylar başvurularını ilan numaraları ile gerçekleştirebilirler.

İstanbul: 00005288392

Eskişehir: 00005361795

Kırıkkale: 00005364698

İŞKUR BAŞVURU YAPMA REHBERİ

Editör: TE Bilisim