İŞKUR Kurum Dışı işçi alım ilanlarında yayımlanmış olan ilana göre Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan ve İzmir'de bulunan Metropolis Kazı Başkanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını ilan etti. Bu bağlamda başvurular ilgili başkanlığına şahsen yapılacak. Ayrıca Metropolis Kazı Başkanlığı 4 kişilik kadro ile 1 Usta, 1 Deneyimli işçi ve 2 arkeolog alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İzmir Metropolis Kazı Başkanlığına başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Bu bağlamda, İşçi statüsüne başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olmaları, Arkeolog pozisyonu için üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, İzmir Torbalıda ikamet ediyor olmak, Arazide çalışmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmamak ve sağlık açısından görevini yapmasına engel durumu olmamak gibi nitelikler aranıyor.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını şahsen yapmaları gerekiyor. Buna göre adaylar başvurularına 10 Mayıs 2019 tarihi itibari ile başlamış olup başvurularını en geç 20 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekiyor. Adaylar başvurularını, Yeniköy Mahallesi Metropolis Kazıevi Torbalı / İZMİR adresine şahsen başvuru yapmanız gerekiyor. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim