Ağustos 2019 itibari ile personel alımları hem özel hem de kamu sektöründe devam etmektedir. Özellikle özel sektör alımlarının gerçekleştiği İŞKUR üzerinden yeni yayınlana ilanlarda ağustos ayı içerisinde istihdam edilmek üzere toplamda 522 büro memuru alımı gerçekleştirileceği ilan edilmiştir. Buna göre farklı illerde görevlendirilecek adayların sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmakta olup ilgili başvuru şartları ve ilanlara yönelik detaylar şu şekildedir.

Büro Memuru Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda bayramın dördüncü günü de personel alımları devam etmektedir. Buna göre toplamda 522 büro memuru alımı yapılacak olup adaylar farklı illerde istihdam edilecektir. Adayların sağlaması gereken başvuru şartları arasında şunlar yeralmaktadır. Farklı sektörlerde büro memuru olarak görev alacak adayların en az lise mezunu olmaları istenmektedir. Ayrıca ilanlara göre istenilen yaş aralığında olma, MS Office programlarını kullanabilen, ilana göre değişmekle birlikte sektörde deneyim sahibi olan ve yine değişmekle birlikte ilanın yayınladığı ilde ikamet ediyor olma şartını sağlamaları istenmektedir.

Başvuru Şekli

İŞKUR’da yer alan büro memuru alımı için yayınlanan ilanlarda adaylar Türkiye’nin farklı illerinden farklı kurumlar tarafından istihdam edilecek olup ilana göre ilgili şartları sağlayan adaylar İŞKUR üzerinden başvuru yapmaktadır. Firmaya göre değişmekle birlikte online başvuru sonrası adaylar mülakata da çağrılabilmektir. İlgili büro memuru ilanlarına ulaşmak ve başvuru yapmak için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267