İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre İzmir ilinde farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacak. Başvuru süreci başlamış olan ilanlar için adayların başvuru şartlarını taşıyor olmaları gereklidir. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilanların detaylarını aktaracağız. İşte alım yapılacak kadrolar, Başvuru şartları ve başvuru bilgileri şöyledir.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

İŞKUR üzerinde İzmir kapsamlı yayımlanmış olan duyurulara göre İZELMAN, İZENERJİ, İZBELCOM, İBB,İZFAŞ bünyelerine farklı kadrolarda personel alacaklar.

İzmir İZELAMAN bünyesine farklı ilanlar ile, 7 Büro Görevlisi ve 1 Şehir Plancısı olmak üzere toplamda 8 kişi alınacak.

İzmir İZENERJİ ise farklı kadrolarda, 15 özel Güvenlik Görevlisi, 2 Anaokulu Öğretmeni, 5 Aşçı, 3 Bahçe Bakım Elemanı, 3 Budamacı, 25 Büro Personeli, 2 Çocuk Gelişimci, 2 Dağıtım Personeli ( Gıda ), Danışma Personeli, 7 Hayvna bakıcısı, 2 Hemşire, 2 Kimyager, 1 Mütercim, 2 Rehberlik ve Psikoloji Danışmanı, 3 Reaksşyon Eğitmeni, 20 Sayaç Okuma - Kesme Personeli ( SU ), 1 Sosyal Çalışmacı, 2 Sosyolog, 1 Su ürünleri Mühendisi, 10 Şoför, 20 Temizlik Personel, 1 Torna Tesviye Personeli,20 Vasıfsız işçi, 1 Yardımcı öğretmen, 2 Ziraat Teknikeri alımı yapılacak. Bu kapsamda İZENERJİ Toplamda 152 personel alacak.

İzmir İZFAŞ 1 Ofis Personeli alacak.

İzmir İBB 1 Depo Personeli, 3 Reyon Görevlisi, 1 Büro Personeli, 1 Depo Sorumlusu, 4 kasiyer olmak üzere toplamda 10 kişi alınacak.

İzmir İZBELCOM bünyesine, 1 Fizikçi, 1 Biyolog, 1 Teknisyen, 14 Vasıfsız İşçi, 1 Sıhhi tesisatçı, 1 Torna Tesviye Teknisyeni, 1 Jeoloji Mühendisi, 1 Kepçe Operatörü, 1 İş Makinası Operatörü, 1 Mühendis, 2 İnşaat Teknikeri, 1 Harita Kadastro Teknikeri, 3 Büro Personeli, 1 Elektrik - Elektronik Teknikeri, 10 Çağrı Operatörü, 1 İş Makinası Operatörü olmak üzere toplamda 41 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, İzmir çevresinde ikamet ediyor olmak, Alım yapılacak pozisyona göre ilgili niteliklere sahip olmak, En Az İlköğretim Mezunu Olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını İstenen belgeler ile birlikte bir kaç gün içerisinde şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Söz konusu olan ilanları incelemek için İŞKUR Kurum dışı ilanları inceleyebilirsiniz. Başvuru kılavuzlarından sonra başvuru belgelerinizi hazırlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim