Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yurt yönetim memuru alımları için başvuru süreci başladı. İŞKUR her geçen gün yeni iş ilanları yayımlayarak binlerce adayı her gün iş sahibi yapıyor. Özel kamu kuruluşları ise bünyelerindeki memur personel ihtiyacını karşılamak üzere yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Bu haberimizde sizlere Özel Kuruluşların bünyelerine Yurt Yönetim memuru alımları hakkında bilgi vereceğiz.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış Yurt Yönetim memuru alımları için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az ön lisan mezunu olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, İletişim yeteneği kuvvetli olmak, Güvenlik Kamerası ve Parmak İzi cihazı kullanabilmek, Sorunlara müdahale edip çözüm üretebilecek olmak, Deneyim sahibi olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

ALIM YAPILACAK YURTLAR:

İŞKUR üzerinde ilanlar yayımlandı. Bu yönde, Manisa ilinde bulunan Özel Ege Kız öğrenci yurduna bayan yurt yönetim memuru ve Aynı yurdun Erkek Öğrenci Yurduna bay yurtynetim memuru olmak üzere 2 kişi alınacak.

Yayımlanmış bir diğer ilana göre ise, İstanbul'da bulunan Kız öğrenci yurduna gece çalışacak bayan yurt yönetim memuru alınacak ve adaylardan istenen ikamet ilçeleri, Esenler, Güngören, Zeytinburnu, Üsküdar, Fatih ve Bakırköy olarak belirtilmiştir.

BAŞVURULAR:

Yurt Yönetim memurluğu için başvurularını za başlayabilirsiniz. İlgili ilanlar İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreci ilanların yayımlanması ile birlikte başlamıştır. İstanbul için başvurular en geç 24 temmuz 2019 tarihine kadar yapılacak. Manisa ili için ise en geç 27 temmuz 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantı üzerinden yapılacaktır. A

BAŞVURU ADRESİ: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=44194

Editör: TE Bilisim