Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış ilanlara göre Türk Telekom bayilerine veya Türk Telekom ile çalışan farklı kuruluşlar Türk Telekom hizmetleri adı altında perosnel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Alımlar en az lise mezunu olan adayları kapsayacak. Ayrıca alımlar farklı kuruluşlarave farklı pozisyonlarda yapılacak.

HANGİ POZİSYONLARDA VE KURUMLARA ALIM YAPILIYOR.

Türk Telekom bayileri olan, Girişim Telekom İnş Taah Turizm Elektrik Proje Sanayi 6 kişilik kadro ile 3 Elektrik teknisyeni ve 3 Elektrik Teknikeri alacağını ilan etti. Netvis Telekominikasyon İnşaat Petrol Turizm Emlak Sanayi ise 2 normal ve 5 engelli Çağrı merkezi Müşteri Temsilcisi alacak.Halil E. 1 Satış Görevlisi,  Akkaya İletişim 1 Satış Danışmanı/Uzmanı, BEG Mağazacılık Limited Şürketi ( Türk Telekom Bayi ) 10 Satış Temsilcisi / Plasiyer ve 6 Müşteri Temsilcisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türk Telekom bayilerine personel alımı için adaylardan, En az lise mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi genel nitelikler aranır.

YAYIMLANAN İLANLAR:

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre başvurular başladı ve adaylar başvurularını Elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Default.aspx adresi üzerinden arama kısmına Türk Telekom yazılarak sonrasında ARA butonuna tıklanarak ilanlar açılmaktadır. 

Editör: TE Bilisim