Her gün İŞKUR üzerinden yüzlerce iş ilanı yayınlanmakta olup adaylar istedikleri ya da niteliklerine göre farklı özel ya da kamu kurumları bünyesinde istihdam edilmektedir. Ağustos ayının ilk haftasında adayların başvuru yapabileceği pozisyonlardan biri de noter memurluğu ve noter katipliği olup adaylar bu iki kadroda İstanbul ve Mersin’de ilgili noterliklerde görev alacaktır. Buna göre adayların başvuru yapacağı pozisyonlar ve başvuru şartları ise şu şekildedir:

Konya Noterliği, Noter Memuru Alımı

İstanbul 1 numaralı noterlik tarafında yapılacak olan alımda adaylar noter memuru pozisyonunda görevlendirilecektir. Buna göre adayların ilgili pozisyona başvurmaları için gereken şartlar arasında en az lise mezunu olma, bilgisayar bilgisi iyi düzeyde olma, F klavye kullanabilmesi, 28 yaş altında olması ve erkek olması şartları aranmakta olup erkek adaylar için askerliğini yapmış olması istenmektedir.İlgili ilan ve başvuru için tıklayınız.

İstanbul Noterliği Alımı, Noter Memuru Alımı

İstanbul’da ilgili noterlikte çalıştırılmak üzere noter memuru alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre ilgili ilana başvuru yapmak isteye adayların 2 ile 30 yaş arasında olması, en az lise mezunu olması gerekmektedir. Adaylar başvuru için İŞKUR üzerinden başvuru ve aynı zamanda ilgili mail adresine CV örneği göndermeleri gerekmektedir.İlgili ilana başvuru yapmak için tıklayınız.

İstanbul (1) Numaralı Noterliği, Noter Katibi

İlgili noterlik için yapılacak olan alımda adayların Noterlik Kanunu’nda ve yönetmeliğinde yer alan işlemleri düzenleyebilecek olması, mevzuatı iyi bilmesi, ilgili bölgede ikamet ediyor olması, en az lise mezunu olması şartları aranmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adaylar hem İŞKUR üzerinden başvuru yapmaları hem de ilgili eposta adresine özgeçmişlerini göndermeleri gerekmektedir. İlgili ilan detayları ve başvuru için tıklayınız.

Mersin Noterliği Alımı

İlgili noterlik için yapılacak olan alımda adayların Office programlarını iyi derecede kullanması, 20 yaşını aşmamış olması, 2 ya da 4 yıllık üniversite bölümlerinden mezun olması gerekmekte olup adaylar başvuru yapmak için 17:00 ile 18:00 arasında yapılacak olan görüşmeye CV örneklerini de getirmek zorundadır. Detaylar ve başvuru için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim