Türkiye İŞ Kurumu üzerinden açıklanan ilana göre çeşitli sağlık kuruluşlarına farklı kadrolarda personel alımı gerçekleşecek. Özel sektör sağlık kuruluşlarına yapılacak olan kadrolara ilişkin detaylar İŞKUR üzerinden açıklandı. Özellikle ambulans şoförü alımı ile hastane hizmetlisi olarak özel sağlık kuruşlarına iki farklı kadro için alım yapılacaktır. İlana ait detaylar ise şu şekilde. 

Özel Sağlık Kuruluşlarına Alımın Detayları

Özel Hastaneler, Sağlık Kuruluşları, Tıp Merkezleri ve bu tip özel sağlık kuruluşlarına alınacak olan iki kadro için ilan İŞKUR üzerinden duyurulmuştu. Söz konusu olan bu ilanlar için Hastane hizmetlisi kadrosu Osmaniye ve İstanbul’da bulunan sağlık kuruluşlarına, Ambülans şoförlüğü ise İstanbul ve İzmir’deki özel sağlık kuruluşlarına yapılacaktır. Kontenjana ilişkin detaylar Türkiye İş Kurumu’nda yayınlana ilana göre Ambülans şoförlüğü için 11 personel alımı diğer pozisyon olan hastane hizmetlisi kadrosu için ise 5 kişilik bir alımın gerçekleşeceği bildirildi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru koşullarının başında alım yapılacak olan kadrolara özel sertifika sahibi olunması bulunuyor. Aynı zamanda adayların T.C. vatandaşı olmaları, mesleğe ilişkin yeterliliğe haiz olmaları, ilgili eğitim seviyesinden mezun olmaları ile kamu haklarından mahrum olmamaları gibi çeşitli şartlar bulunuyor. Erkek adaylarda ise askerlikten muaf olma şartının yer aldığı da biliniyor. 
Hastane görevlisi ilanına başvurmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3112 adresini, ambulans şoförlüğü için ise https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=7117 adreslerinden başvuru yapmak mümkün. 
 

Editör: TE Bilisim