İŞKUR sitesinde güncel ilanlar arasında ülkemizin çeşitli bölgelerinde 47 adet Danışma Memuru alım ilanları yayımlandı. Bu ilanlar çerçevesinde en az lise ve dengi okullardan mezun personeller göreve başlayacak. İlgili personel alım sayfasında Samsun, İstanbul, Antalya, Sakarya, Bursa, Van, Kocaeli ve Antalya illerinde yer alan danışma memuru alım ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Danışma Memuru Ne İş Yapar?

Danışma memurları mesai saati işlerinde görev yaptığı kuruma gelen misafirleri karşılar, büro makinelerini kullanır, büro içi ve dışı iletişim ağını kurar, belgelerin takibini yapar ve belli başlı işleri organize eder. Genellikle lise mezunu olan başvuru sahiplerinin alındığı danışma memurunda bulunması gereken nitelikler genel olarak şu şekilde sıralanabilir:

  • Etkili iletişim becerisine sahip olmalıdır.
  • Telefonla koordinasyon sağlayabilmeli ve interneti kullanabilmelidir.
  • Beden dilini ve Türkçe dilini etkili olarak kullanabilmelidir.
  • Firmanın isteğine göre belirlenen yabancı dile ya da dillere hakim olmalıdır.
  • Vardiya sisteminde çalışmaya engeli bulunmamalıdır.

Danışma Memuru İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

İŞKUR bünyesinde çeşitli şehirlerde havalimanı, özel şirket ve kamu kurumları gibi yerlere danışma memuru alımları yapılmaktadır. Söz konusu pozisyon için başvurma şekli İŞKUR ilanlarında açık şekilde belirtilmiştir. Bu kurum üzerinden danışma memuru olarak başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=17871

Editör: TE Bilisim