2019 yılı içerisinde yapılacak olan özel sektör iş alımlarının birçoğu İŞKUR üzerinden gerçekleştirilmekte olup bu kapsamda BİM marketler zinciri de farklı pozisyonlarda olan personel alımlarını buradan gerçekleştirmektedir. Ağustos ayı itibari ile farklı illerde marketin farklı şubelerinde görevlendirilmek üzere toplamda 333 kişi istihdam edilecek olup ilgili kadroya ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadro Detayları ve Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yapılacak olan alımda BİM marketler zincirinin farklı illerdeki şubelerinde görevlendirilmek üzere toplamda 333 kişi alınacaktır. Alımın yapılacağı kadrolar, şehirler ve diğer detaylar şu şekildedir:

Tekirdağ 1 adet satış danışmanı, İstanbul 4 engelli beden işçisi, 300 kasiyer, Kırıkkale 1 engelli satış uzmanı, Sakarya 1 beden işçisi, Kastamonu 1 beden işçisi, Yalova 3 reyon görevlisi, Uşak, 15 reyon görevlisi, Eskişehir 1 Kasiyer, İstanbul 3 engelli beden işçisi, Konya 2 engelli beden işçisi, Edirne 1 engelli beden işçisi alımı gerçekleştirilecektir.

İlgili kadrolara başvurmak isteyen adayların en az okur yazar olması şartı aranırken herhangi bir tecrübe şartı da aranmamaktadır. Adayların ayrıca ilandaki illerde ikamet etmeleri de gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İlanlara başvurular İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleşecek olup bu kapsamda ilgili ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden ilan numarasını ilgili yere yazıp aratarak ulaşmanız gerekmektedir. Aşağıda yer alan ilan numaralarından ilgili ilanlara ulaşmanız ve başvuru yapmanız mümkündür.