İşkur iş arayan kişiler için açtığı ilanlar ile onların umutlarının devam etmesini sağlamaktadır. İşkur tarafından açılan ilanlar arasında da çeşitli firmalar tarafından yapılacak olan depo görevlisi alımı için açılan ilan yerin almıştır. Bu ilan ile ülkeni çeşitli kentlerinde bulunan firmalar depolarında çalıştırılmak üzere personel alacaklardır. Bu firmaların olduğu şehirlerde yaşayan kişilerin İşkura müracaat etmeleri ve personel arayan firma ve şartları hakkında detaylı bilgi almaları gerekmektedir.

İşkur Depo Görevlisi İlanlarına Başvuracak Kişilerde Aranan Şartlar

Bu ilan tek bir kurum tarafından verilmediğinden dolayı adaylarda aranan şartlar da firmanın kendi belirlediği kriterler doğrultusunda olmaktadır. Kurumsal firmalarda düzenli iş arayan kişilerin bulundukları şehirde ki İşkur müdürlüğüne giderek burada ilanı veren firmanı şartların öğrenmeleri ve başvurularını da firmaya giderek yapmaları gerekmektedir. Bu ilana başvuracak kişilerde genel olarak aranan özellikler ise şunlar olarak sayılabilir.

  • 18 yaşından büyük olmak

  • Askerliğini yapmış olmak

  • En az ilkokul mezunu olmak

  • Bu alanda deneyim sahibi olmak

  • İşi yapmasını engelleyecek bir bedensel sorunu olmamak

Bu şartları taşıyor olmanız halinde İşkura giderek şehrinizdeki depo görevlisi arayan firmaları öğrenerek güdebilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. İşkur bu gibi ilanları firmalarda personel açığı oluştuğunda düzenli olarak yapmaktadır. Bu nedenle iş arıyor olmanız halinde ilanları takip ederek ve İşkura aralıklar ile ziyaret gerçekleştirerek iş bulmanız mümkün olacaktır.

Ayrıca Depo Görevlisi ilanları farklı pozisyonlara bölünüyor.

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?

İşkur üzerinde yayımlanmış olan depo görevlisi ilanlarına başvurular online olarak yapılacaktır. Adaylar başvurularını İŞKUR profil sayfalarına girerek gerçekleştirebilirler.

İlanlara ulaşmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=11200 Bağlantısını kullanabilirsiniz.