Şoför ve Güvenlik Görevlisi iş ilanları için İŞKUR destekli iş ilanlarını derledik. İlköğretimden üniversiteye kadar birçok farklı sektör için iş ilanlarının bulunduğu İŞKUR'da Şoför ve Güvenlik Görevlisi iş ilanlarında aranan işçi sayısı giderek artıyor. Şoför kadrosu için 12 farklı grupta iş ilanın bulunurken, özel güvenlik kategorisinde ise 5 farklı grupta iş ilanı var.

Şöfor kadroları için aranan Kamyon Şoförü 81, Kamyonet Şoförü 18, Arazöz Şoförü 2, Kurtarıcı Araç Şoförü 1, Makam Şoförü 6, Otobüs Kaptanı (Şoförü) 17, Servis Şoförü (Okul) 2, Şoför (Yolcu Taşıma) 151, Şoför-Yük Taşıma 494, Tır-Çekici Şoförü 69, Traktör Şoförü 8, Vidanjör Şoförü 1. kişi bulunmakta.

Güvenlik için aranan kadroda ise Güvenlik Amiri/Sorumlusu 1, Güvenlik Görevlisi 1103, Güvenlik Görevlisi (Silahlı) 77, Güvenlik Görevlisi (Silahsız) 8, Güvenlik Müdürü 1. kişi işçiye ihtiyaç olduğu açıklandı.

Başvuru şartları neler?

Başvuru için her 2 iş alımı ilanı içinde farklı gereksinimler var. Bunların en başında en az ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, geçmişte bu işlerle ilgili herhangi bir sabıka kaydının olmaması, şöfor olmak için ehliyeti bulunması, güvenlik görevlisi olmak için silah ruhsatı olması gerekmezken sertifika sahibi olma gereksinimleri gibi gereksinim var.