15 Ağustos 2019 itibari ile İŞKUR üzerinden yeni personel alımları sürmeye devam ediyor. Bu kapsamda bugün itibari ile İŞKUR üzerinden yayınlana ilanlarda toplamda 186 yeni personel alımı gerçekleşecektir. Alım yapılacak olan kadrolar arasında işçiden avukata, muhasebeciden büro işçisine kadar farklı 53 kadrolara alım yapılacaktır. Buna göre her kadro için adaylardan farklı başvuru şartlarını sağlaması istenmektedir. İlgili kadro şartları ve diğer detaylar haberimizin devamındadır.

Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden bayram sonrası yayınlana yeni ilanlarda toplamda 53 farklı pozisyonda toplamda 186 personel alımı gerçekleştirecektir. Buna göre adayların başvuru yapabileceği kadrolar şu şekildedir.

İlgili kadrolara başvurular için adaylardan en az ilköğretim şartını sağlama, ilana göre değişmekle birlikte ilgili meslekte istenilen sertifikalara sahip olma, ilanın yayınlandığı yerde ikamet ediyor olma şartını sağlama, ilgili alanda en az tecrübe şartını sağlama, ilana göre değişmekle birlikte ilgili yaş aralığında yer alma gibi özel şartların yanında genel alım şartlarını sağlaması da istenmektedir.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden bugün yayınlanan ilanlara başvuru yapmak isteyen adayların ilk olarak İŞKUR’a kayıtlı olmaları gerekmektedir. Başvurular online şekilde yapılacak olup ilgili kadrolara adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden ulaşabilmektedir. Sayfanın sol altında çıkan İlan tarihini 24 şeklinde seçerek arama yapan adaylar bugün yayınlanan ilanlara kolaylıkla ulaşarak ilanlara ulaşarak başvuru yapabilmektedir.

Editör: TE Bilisim