Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) adresi üzerinden bazı yerler işçi alımı yapacağını açıkladı. Alınacak kadro detayları, iş başvuru işlemleri nereden ve nasıl yapılır gibi bilgiler haberimizde verilmiştir. İşte işkur işçi alımı detayları.

Kurulduğu günden bu yana bir çok kişiye iş imkanı sunmasının yanı sıra iş verenler içinde ilan yayınlayan Türkiye İş Kurumu İŞKUR faaliyetlerine devam ediyor. Bir çok kadro için alım yapacak yerlerin ilanlarını veren İŞKUR'da hangi kadrolar için alım yapılacak? işte alınacak kadrolar...

TÜRKİYE İŞ KURUMU İŞÇİ ALIMI YAPILAN KADROLAR NEDİR?

Beden işçisi-  7300 Kişi
Kamyon şoförü - 70
Kurye - 100
Depo personeli - 180
Bahçıvan - 64
Şoför yük taşıma - 300
Aşçı - 360
Aşçı yardımcısı - 277
Özel bekçi ( kamu dışı ) - 35
Bilgisayar mühendisi - 10
Bilgisayar programcısı 16
Metal boyacısı - 40
Çevre mühendisi - 10

KADROLARA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu üzerinden verilen işçi alımı ilanlarına nasıl iş başvurusunda bulunuruz diyen adaylar öncelikle resmi işkur adresi olan https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx adresine gitmeli daha sonra üye girişi yapmalı ve ya üye kayıt işlemleri yoksa öncelik olarak kayıt oluşturulmalıdır. Bu aşamalardan sonra verilen kadrolara ulaşmak için "meslek" kısmına kadro bilgilerini yazdıktan sonra "ara" butonuna basmanız yeterli olacaktır. Çıkan kadro bilgilerinden sonra ilanın içeriğine tıklayıp başvur butonunu kullanarak ilanlara başvuru sağlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim