Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Türkiye İş Kurumu üzerinden son 24 saat içerisinde 2.228 yeni ilan açıklandı. 2020 Ocak ayının ilk haftasında Farklı eğitim düzeylerinde özel firmalara ve kamu birimlerinde işe alım yapılan personel sayısı ise 14.327 olarak açıklandı. İŞKUR bu anlamda Türkiye'nin istihdamında önemli bir hizmet görmektedir. Bu bağlamda yeni iş ilanlarını kadroları ve bu kadroların detaylarını aktarmaya devam ediyor. İşte adayların yoğun ilgi gösterdiği bekçi alımı başvuru detayları..

İLKOKUL MEZUNU BEKÇİ ALIMI;

Vardiyalı çalışma esaslarına uygun olarak görevlendirilen bekçi personellerinin, başvurularda en az ilköğretim mezunu olmaları yeterli görülmektedir. Buna göre diğer başvuru genel şartları şu şekildedir: Adayların T.C. vatandaşı olması, yaş şartı için en az 18 yaşını tamamlamış olması, bu kadrolarda herhangi bir iş tecrübesinin olması adaya daha öncelik sağlayabilecektir. İş tecrübesi olmayan adaylar içinde ilanlar açıklanmıştır. Buna göre İŞKUR üzerinden 8 Ocak tarihi itibari ile açıklanan bekçi ilanı sayısı ise; 16 olarak açıklandı. Bu alımlar hangi illerde olacak?

12 İLDE BEKÇİ ALIM İLANLARI

Firmaların bekçi kadrolarındaki istihdamlar şu illere gerçekleştirilecek; Adana, Osmaniye, Şırnak, Manisa, Kırşehir, Kocaeli, Ankara, Manisa, İstanbul, Gaziantep, İzmir, Bursa.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Aşağıdaki tabloda yer alan ilan numaraları ile İŞKUR e-şube portalı üzeride bulunan ilan arama ekranından açıklanan bekçi alımı ilanlarına erişilebilecek. Bunun için adaylar işkur portalına girişi yapmaları ve başvurularını son tarihinden önce tamamlamış olmaları ve ilan açıklamalarında belitilen hususlara göre işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.