İŞKUR destekli her geçen gün ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Son zamanlarda yayımlanmış olan ilanlara göre toplamda 23 kişilik boşluk ile Normal bekçi alımları ve İnşaat Bekçisi alımları yapılacak. Adayların en az İlköğretim mezunu olmaları yeterli oluyor.

İLANLARIN DETAYLARI:

İşveren Statüsü: Özel

Çalışma Şekli: Tam Zamanlı/ Daimi/ Geçici

Alım Yapacak Kurumlar: Çok Sayıda farklı firma bulunuyor

Söz konusu İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara göre Gece Bekçisi, Vardiyalı Bekçi, İnşaat Bekçisi, Çevre Düzenlemesi İçin Bekçsi gibi alanlanlarda alım yapılacak.

HANGİ ŞEHİRDE ALIMLAR YAPILACAK?

Belli başlı alım yapacak firmalar Türkiye genelinde alım yapılıyor. Bu bağlamda, İstanbul, Kocaeli, Burdur, Trabzon, Bursa, Sakarya, Eskişehir, Tekirdağ, Aksaray, Antalya, Gaziantep, Ankara gibi illerde bekçi alımı yapılacak.

İnşaat Bekçisi ise, Ankara'da bulunan Alpon İnşaat Petrol Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ firmasına ilköğretim mezunu alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan bekçi alım ilanlarına göre özel firmalar, En az İlköğretim mezunu olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, Erkek veya kadın olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmayan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, Vardiyalı çalışabilecek olan, Diksiyonu düzgün olan bekçi adayları başvuru yapabileceklerdir.

Ayrıca bazı fabrikalara ve özel firmalara emekli olan bekçi adaylarıda alınacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI! NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara başvurular elektronik ortamda İŞKUR üzerinden yapılabilmektedir. Ayrıca bu İlanlar İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvurular başlamıştır. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebilirler. Aşağıda sizlere paylaşacağımız bağlantılar üzerinden ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

Bekçi Alımı İlanları İçinhttps://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164

İnşaat Bekçisi İlanı İçin : https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=11294

Editör: TE Bilisim