Türkiye İş Kurumu üzerinden ülke genelindeki hastanelere, yaşlı bakım merkezlerine ve rehabilitasyon merkezlerine 598 sayıda personel alımları yapılacak. Hangi kadrolarda alımlar yapılacak? Başvuru şartları nedir? Nasıl başvuru yapılacak?

598 Personel Alımı Yapılacak!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel alanda personel alımları başladı. Farklı alanlarda olmak üzere KPSS şartı aranmaksızın sağlık personeli alımı detayları aşağdıaki paragraflarda.

295 Hemşire Alımı

Hemşire kadrosundaki alımlarda adayların lise mezunu olmak yeterli olacaktır. Ülke genelindeki özel hastanelerde görevlendirilecek olan hemşire kadrosundaki alımlarda en az lise mezunu, önlisans yada lisans mezunu olmak gerekmektedir. Yaşlı bakım merkezleri, rehabilitasyon merkezleri ve sağlık birimleri içinde çok sayıda hemşire kadrosunda alımlar yapılacak.

İlanlara erişmek için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3143

3 Sağlık Memuru Alımı

İŞKUR üzerinden açıklanan çok sayıdaki personel istihdamlarından bir tanesi de uzman personel kadrolarında ve sağlık memurları alımlarında olacak. Bu kadrodaki personeller hekim tarafından talep edilen kan tahlisi, idrar tahlisi, gibi örneklerin alınması ve ilaç tıbbi müdahale gibi işlemlerin gerçekleşmesi, aşı takvimine uygun olarak aşı yapmak ve diğer sağlık ile ilgili işlemler için görevlendirilirler. Ülke genelinde sağlık bölümlerinin lise, ön lisans ve lisans mezunu dallarından mezun olmak istenilmektedir

İlanlara erişmek için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4038

300 Hasta ve Yaşlı Bakım Personeli Alımı

Hastanelerin ve bakım evlerin en çok ihtiyaç duyduğu kadroların başında hasta ve yaşlı bakım personelleri kadrosunda olmaktadır. Adayların yaşlı bakım sertifikasına ve yaşlı bakımı bölümlerinden mezun olmak, erkek ya da bayan adaylar başvuru yapabilecekler. Buna göre adayların vardiyalı çalışmaları gerekebilir. Eğitim ve tecrübe şartlarını taşımaları ile başvuru yapabilecekler.

İlanlara erişmek için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=6558

Diğer kadrolarda ise hasta refakatçisi, hasta bakım teknisyeni, temizlik görevlisi, hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, klinik destek elemanı kadrolarında yine çok sayıda istihdamlar gerçekleştirilecek.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

İlanlara erişmek için İşkur üyesi olmak ve başvuruları son başvuru tarihinden önce tamamlamak gerekmektedir. İlanlara erişmek için Meslek arama kısmına giriş yaparak arama yapmak yeterli olacaktır.

Yada yukarıdaki bağlantıları kopyalayarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

İŞİN OLSA

YENİ İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

Editör: TE Bilisim