Ülke genelinde yapılacak alımlarda, özel hastanelere ve sağlık kuruluşlarına 17 farklı pozisyonda personel temini yapılacağı belirtildi adaylar ilana başvuru yapabilmek için e devlet şifrelerini kullanarak İŞKUR üzerinden başvuru sağlayabiliyorlar. Alınacak toplam 269 sağlık personeline dair detayları haberimizde bulabilirsiniz.

269 Kişilik İstihdam Müjdesi

İŞKUR resmi sayfası üzerinden yayınlanan ilana göre, en az ilköğretim en fazla üniversite ve üzeri eğitim belgesine sahip olan 269 kişi 17 farklı kadroda görevlendirilmek üzere, ülke genelinde istihdam edilecek.

Alım yapılacak alanlar ise; ambulans şoför, hemşire ATT, doktor asistanı ve sekreteri( diş hekimi), hasta kayıt kabul görevlisi (banko görevlisi), hasta ve yaşlı bakım personeli, hemşire ve sağlık personeli, sekreter, radyoloji görüntüleme teknikeri, laboratuvar teknisyeni, tıbbi ve tehlikeli atık toplayıcısı, malzeme imal ve temin işçisi ve arşiv görevlisi olarak belirlendi. Pozisyonlarla ilgili kadro sayısı ise aşağıdaki şekilde;

Ambulans Şoförü 10 İstanbul

Acil Tıp Teknisyeni 6 Ankara

Diş Hek. Asistanı 13 Çeşitli İller

Hasta Kabul 41 Çeşitli İller

Bakım Elemanı 68 Çeşitli İller

Hemşire 63 Çeşitli İller

Malzeme İşçisi 25 Çeşitli İller

Diğer Personel 15 Çeşitli İller

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Açık pozisyonlara başvuru yapabilmeniz için gerekli koşulları sağlıyorsanız, yaşadığınız şehrin İŞKUR Müdürlüğüne giderek bilgi alabilir ve başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca İŞKUR resmi sitesi üzerinden de gerçekleştirilebiliyor.

Editör: TE Bilisim