Özel Banka Kurumları arasında bulunan QNB Finans Bankası ile ING Bankası, İş Bankası Türkiye İş Kurumu üzerinden yeni ilanlar açıkladı. Bu ilanlarda şubelerinde açık bulunan kadrolardan yardımcı hizmetler kadrosu, büro memuru ile uzman kadrolarındaki alımları kapsıyor.

QNB FİNANS BANK BANKACI ALIMI;

Kredi kartı ve bireysel bankacılık alanında aktif satış yapacak olan personellerin eğitimlerin en az lisans mezunu olması ya da halen okuyan öğrencilerden başvuru yapmak isteyen var ise bu kişilerinde öğrenimlerinde devam zorunlu olmaması istenilmektedir. Diğer yandan yaş şartında 28 yaşını geçmemiş olması, iletişimi güçlü ikna kabiliyetine sahip, müşteri odaklı çalışabilecek. Erkek adayların askerliğini tamamlamış ya da iki yıl ertelemiş olması, ikamet şartında Hatay ilinde İskenderun ile Antakya ilçelerinde ikamet etmesi, daha önce Finans Bankası alımlarının mülakat aşamasından elenmemiş olması isteniliyor. Bu bankanın açıkladığı sosyal imkanlara göre maaş, yardımlar primler ile birlikte 5 Bin tl üzeri olacağı ifade edildi.

İlan detayları: 00005346044 ilan numarasından ilan detaylarını inceleyebilirsiniz.

İŞKUR'DA İLAN EDİLEN DİĞER BANKA PERSONEL ALIMLARI;

Türkiye İş Bankasına 3 farklı kadroda personel alımı yapılıyor. Büro memuru, kadrosunda istihdam edilecek olan personel sayısı ise 9 olarak ifade edilmektedir. Çanakkale, Balıkesir ile Yozgat illerinde görevlendirilecek olan personel adaylar başvurularını işkur üzerinden yapabilecekler.

İlan detayları: 00005320128, 00005322967 ve 00005333773 numaralardan detayları öğrenebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim