Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan ve Sağlık Bakanlığına bağlı olan kurumlar bünyesine yapılacak olan Acil Tıp Teknisyeni persoenl alım ilanı adayların başvurusuna açıldı. 11 Mayıs tarihi itibariyle İŞKUR resmi internet sitesi tarafından yayımlanan ilan içerisinde öncelikli olarak adayların başvuru şartlarını yerini getirmeleri ve belirlenen genel başvuru şartları ve özel başvuru şartlarına göre hareket etmeleri gerekmektedir. Personel alımlarıyla iglili başvurular İŞKUR üzerinden takip edileceğinin bilgisi yapılan açıklama ile belirtildi.

Başvuru Detayları

İŞKUR tarafından yayımlanan personel başvuru ilanlarına göre adayların öncelikli olarak Acil Tıp Teknisyeni kadrosunda ne görev almak istediklerini belirleyip açılan iki ilandan bir tanesine başvuru yaparak sağlık çalışanı olarak çalışmaya başlaması gerektiği belirtildi. Bay ve bayan ayrımı olmaksız yapılacak olan personel alım ilanlarıyla ilgili olarak adayların alım aşamasında deneyimli ya da deneyimsiz olmayacağına bakılmayacağının açıklması yapıldı. Başvuru detaylarında kurumların belirlemiş olduğu özel şartlarında etkili olduğu yapılan açıklamayla belirtildi.

Başvurular Nasıl Yapılır

İŞKUR bünyesi içerisinde yayımlanan ilanlar ile ilgili olarak adayların yapacakları başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleşeceği açıklandı. Yayımlanan ilanlara ulaşabilmek amacıyla adayların İŞKUR ana sayfası üzerinde bulunan ara motoruna Acil Tıp Teknisyeni yazdıkları taktirde karşılarına çıkan iş ilanlarına başvuru yapabilecekleri belirtildi.

Başvuru Adresi : https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2000

Editör: TE Bilisim