İŞKUR Kurum Dışı ilanlarına göre Bursa BURULAŞ memur personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilana göre farklı kadrolarda memur alımları yapılacak. Adaylardan bazı nitelikler ve belgeler istenmekte olup bunları sizlere aktarıyoruz. Ayrıca aşağıda sizlere başvuru şarları hakkında da detaylı bilgi vereceğiz.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

İlgili ilana başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamaki Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, İŞKUR kayıt belgesine sahip olmak, Eğitimini tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 23 Nisan 2019 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 28 Nisan 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmeketdir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte  Odunluk Mahallesi İzmir Yolu Nilüfer / BURSA adresine şahsen yapılacaktır.

ALIM KADROLARI VE İLANLARIN DETAYLARI:

1 - 3 Yıl Deneyimi olan 1 Bilgi Sistemleri Memuru alımı yapılacak.

2 - 1 Elektrik ve Elektronik Bakım Görevlisi alınacak.

3 - 10 Kişilik boş kadro ile Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak.

4 - 1 Kişilik kadro ile Sağlık Memuru alımı yapılacak.

5 - 1 Satın Alma Görevlisi alımı yapılacak.

6 - 20 kişilik boş kadro ile otobüs Şoförü alımı yapılacak.

Editör: TE Bilisim