BİM Personel alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre 7 farklı şehirde olmak üzere 470 personel alımı yapılacağı bildirildi. Ayrıca farklı kadrolarda personel alımı yapılacak. BİM Personel alımları adaylar tarafından oldukça ilgi gören bir mağazadır. Ülkemizde neredeyse her mahallede bir kaç tane BİM bulunmakta ve çalışanların evine yakın personel alımları yapılacak. Aynı zamanda en az 3500 TL Asgari Ücret verilecek. Peki kimler başvuru yapabilecek? Kadro dağılımı nelerdir?

ALIM YAPILACAK İLLER VE KADROLAR:

BİM Türkiye geneli farklı kadrolarda personel alımı ilanı yayımladı. Ayrıca alımlar farklı illerde yapılacak olup, kadro dağılımı ve şehirleri paylaşıyoruz.

Hangi Şehirlerde Personel Alımı Yapılacak?

Edirne, Manisa, Bolu, Muğla, İstanbul, Şanlıurfa, Eskişehir

Alım Yapılacak Kadrolar ve Dağılımı:

BİM hem normal hem de Engelli statüsünde toplamda 470 Personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda,

  • 41 Beden İşçisi ( Engelli ),
  • 1 Temizlik Personeli,
  • 6 Satış Danışmanı / Uzmanı,
  • 3 Kamyon Şoförü,
  • 406 Parakende Satış Elemanı ( Gıda ),
  • 10 Beden İçisi ( Genel ),

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

BİM Personel alımı ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını bazı nitelikler doğrultusunda gerçekleştirecek. Bu kapsamda şartlar alım yapılacak mesleğe göre farklılık gösteriyor. Ancak genel olarak " Türk Vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, En az İlköğretim Mezunu olmak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve Engelli alımlar için engelli olduğunu gösterir belgeye sahip olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlanlar İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvurularda Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak. Buna göre adaylar başvurularını aşağıdaki adımlara göre gerçekleştirebilirler.

1. ADIM: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine üyelik bilgileriniz ile giriş yapınız.

2. ADIM: İlgili açılacak ekranda İşyeri Ünvanı yazan Kısam BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ yazarak arama yapabilirsiniz. Detaylar aşağıdaki görselde de bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim