İŞKUR'un özel firmalara personel alımlarında perakende mağazacılık alanında faaliyet gösteren firmalarda yer alıyor

81 il ve 957 ilçe genelinde şubeleri bulunan Türkiye’nin perakende mağazacılık alanında önemli kuruluşlarından Bim, A101 ve Şok mağazaları personel alımları belli oldu. Türkiye genelinde tecrübe şartı olmadan toplamda 457 personel alınacak.

BİM İŞKUR ÜZERİNDEN PERSONEL ALIMI;

Faaliyetlerine 1995 yılında başlayan BİM Türkiye genelinde yüzlerce mağazası bulunuyor. İŞKUR üzerinden de yeni ilanlar açıklandı. Şuanda Bim mağazalarına 390 kişilik istihdam sağlanacak. Bu alımlara başvurular nasıl yapılacak. Hangi kadrolarda alımlar var?

Kasiyer kadrosunda 330 kasiyer alımı yapılacak. Reyon görevlisi, satış danışmanı, beden işçisi, satış nezaretçileri, perakende satış görevlisi, market elemanı kadrolarında 457 personel alımı başvuruların bir çoğunda iş tecrübesi olmadan da başvuru alınacak. Alımlarda normal statüde ve engelli kadrosundaki statüde istihdamlar yapılacak.

ŞOK MAĞAZLARI PERSONEL ALIMI

ŞOK Mağazalarının Türkiye genelinde 6.642 mağazasıyla hizmet veriyor. Her geçen gün artan şubelerinde de personel alımları yapılıyor. Mağazalarındaki alımlarda ambar depo görevlisi, beden işçisi, perakende satış görevlisi kadrolarında alımlar yapılacak. Şok'ta kariyer sitesi üzerinden mağaza görevlisi, yönetici, reyon görevlisi kadrolarında alımlar sürüyor. Tüm bu ilanların nitelikleri başvuru detayları için https://www.sokmarket.com.tr/insan-kaynaklari/sokta-kariyer adresi üzerinden erişim sağlayabilirisiniz. İŞKUR üzerinden alım yapılacak kadrolar ise şu şekilde;

A101 PERSONEL ALIMI;

A101 mağazaları da diğer firmalar gibi Türkiye genelindeki 81 il genelinde kısa zamanda şu sayısını hızla arttırdı ve neredeyse 957 ilçe genelinde şubeleri bulunuyor. Mağazalarında şuanda çok fazla sayıda personel istihdamı bulunmuyor. Engelli kadrodaki market elemanı kadrosundaki başvururular 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Lise mezunu olmak gerekli olacak. 16 temmuz tarihinde Konyaalltı işkur'da toplu olarak görüşme yapılacağı ifade edilmektedir. İlan numarası (00005067795).

İŞİNOLSA

Editör: TE Bilisim