İŞKUR üzerinden özel firmalara yapılacak personel alımı başvuruları yoğun ilgi görüyor. Özellikle kurumsal firmalarda görev almak isteyen personel adaylarının başvuru yapabileceği bir çok ilanlar açıklandı. İşin olsa ekibi olarak bu ilanlardaki başvuru şartlarını ve başvuru yöntemlerini detaylıca aktarıyoruz.

Türkiye genelinde on binlerce mağazası bulunan ve yüz binlerce personel istihdam eden perakende alışveriş mağazalarından üç tanesi olan Bim, (Bim birleşik mağazaları) A101 ve Şok Mağazalarına işkur üzerinden yeni personel alımları yapılacak. Peki hangi kadrolarda bu alımlar gerçekleştirilecek? Bu alımlar mağazada kasiyer, market görevlisi, reyon görevlisi, mağaza müdürü, genel beden işçisi, satış danışmanı gibi kadrolarda olacak ve bu alımlarda Türkiye genelinde istihdamlar edilecek. Tecrübe şartı olmadan da alımların bir çoğuna başvuru yapılabilecek.

BİM 348 PERSONEL ALIMI;

Bim Türkiye genelindeki mağaza sayısını ve büyüme oranını her yıl istikrarlı olarak sürdürüyor. Bu sebeple personel alımlarına da hız kesmiyor. 8 bin civarındaki şubelerinde en çok kasiyer kadrosunda alım yapacak. 300 kasiyer alınacak. 15 beden işçisi, 10 satış nezaretçileri, perakende sayış elemanları alınacak. Tüm bu kadrolar ve ilan numaraları şu şekilde;

A101 İŞKUR İLANI;

Perakende satış alanında hızlı büyüme sağlayan A101 8 bin mağazası bulunuyor. 81 il ve 900 ilçede şubeleri mevcut. En hızlı büyüyen 3 perakende mağazasından bir tanesi konumunda bulunuyor. A101'de görev yapmak isteyen adaylar için İŞKUR üzerinden bir tane ilan açıklandı. Bu ilanda ise 5 kişilik market elemanı istihdamı yapılacak. Eğitim düzeyinde ilköğretim mezunu olmak gerekli olacak. Detaylar 00005067795 ilan numarasında yer alıyor.

ŞOK MAĞAZALARI 75 KİŞİ İSTİHDAM EDECEK;

Yıldız Holding kuruluşu şok mağazaları ticaret A.Ş. haftalık açıkladığı aktüel ürünleri ile dikkatleri çekiyor. Her gün 3 mağaza açan Şok mağazalarının işkur ilanlarına değinmek gerekirse; 21 Temmuz tarihi itibari ile 75 kişi alınacak. Başvurular İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilebilecek. Ambar görevlisi, beden işçisi, reyon görevlisi, kasiyer ve satış görevlisi kadrolarında olacak.