Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren kargo şirketlerinden biri olan Aras Kargo hemen hemen ülkenin birçok yerine kargoculuk hizmetini götürmektedir. Türkiye’nin neredeyse tüm illerinde birden fazla şubesi bulunmakla birlikte bu şubelere aracılığı ülkenin dört bir yanına dağıtım hizmeti gerçekleştirmektedir. Birçok kişinin merak ettiği konulardan biri de Aras Kargo çalışma saatleri olup bu noktada kurumun izlediği politika haberin devamında yer alıyor.

Türkiye genelinde 1.500’den fazla noktasına hizmet veren kurumun ayrıca 1.600’e yakın yerleşim yerinde de şubesi bulunuyor. Bu noktada dağıtım ve taşımacılık hizmetinde kurumun çalışma saat ile ilgili politikası ise şu şekilde yer alıyor:

  • Aras Kargo hafta içi ve hafta sonu için farklı çalışma saatlerine sahip olmakla birlikte hafta içi mesaisine saat 08:30’da başlamaktadır.
  • Hafta içi mesai bitimi ise 18:00 olarak yer almaktadır.
  • Kurumun hafta sonu ise sadece cumartesi günü hizmet vermekte olup bu günde verdiği hizmete 08:30’da başlayıp saat 13:00 sonuna kadar sürmektedir.

Aras Kargo ana kurum adresi İstanbul’da yer almakta olup merkez bina adresi ise Rüzgarlı bahçe Mahallesi Yavuz sultan selim Caddesi No: 2 Aras Plaza Kavacık/İstanbul olarak ifade edilmektedir. Kurumun merkez şubesine ulaşmak için ise 216 şehir kodu ile birlikte 538 55 00 telefon numarası ile ulaşmak mümkündür. Kurumun fax numarası ise 216 şehir kodu ile 538 56 52 şeklindedir.

Editör: TE Bilisim