Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Noter katibi alımı ilanı yoğun ilgi gördü. Bu yönde Türkiye İş Kurumu üzerinde yeni Noter katibi alım ilanı yayımlandı. 16 mayıs 2019 tarihli yayıma göre Muğla ilinde hizmet veren Notere katip alımı yapılacak.

Yayımlanana ilana göre adaylardan bazı nitelikler aranıyor. bunlar ise, adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları ve 30 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir. Bu bağlamda en az ortaöğretim mezunu olan adaylar ve en fazla lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği bu ilana başvurular en geç 20 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular İş İlan No (00004980000) ile yapılabilir. Ayrıca irtibat kurulacak kişi AYŞE KALFAOĞLU dur. Yayımlanan ilana göre açıklamalarda şunlar kullanılmış ;

 Fethiye 7. Noterliğine seri klavye bilgisi olan katip aranmaktadır. Deneyimli olanlar tercih sebebidir.Başvuruların [email protected] adresine mail ortamında yapılması, noterlik dairesine gelerek veya telefon açarak bilgi talep edilmemesi rica olunur.

İlana ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim