Türkiye genelinde ilköğretim mezunu bekçi alımları yapılacak.

İŞKUR üzerinden milli istihdam kapsamında personel alımları tüm hızıyla devam ediyor. İŞKUR'un açıkladığı ilanlarda 11 Mayıs tarihi itibari ile 53 bin personel istihdamı yapılacak. Bu alımlar bir kısmı kamu kurumlarına yapılırken, özel firmalara da çok sayıda personel istihdamı yapılacak. Ayrıca İŞKUR'un açıkladığı istatistiki verilere göre Ocak ile Nisan ayları arasında rekor sayıda işe yerleştirme yapıldı. Bu alımlardan kadın istihdamında önemli artış yapıldı. 2019 yılı ilk dört ayda 418 bin kişi işe yerleşti. Diğer detayları için tıklayın.

İLKÖĞRETİM MEZUNU BEKÇİ ALIMI;

Bekçi alım ilanlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan ilanlar artarak devam ediyor. Adaylar açıklanan personel alımlarına başvurular yine İŞKUR üzerinden yapabilecekler. Özel firma bekçi alımları yanı sıra kamu kurumu çarşı ve mahalle bekçi istihdamı için 2019 yılı 1. dönem alımlarında adaylar sağlık kontrolleri devam ediyor. Kamu bekçi alımları için Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden ilanlar açıklanıyor. Adaylara duyurduğumuz ilanlar ise özel sektör iş ilanlarını içermektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular için aşağıdaki bağlantıyı tıklamak ve istenilen ildeki ilanlara erişmek gerekmektedir. İŞKUR e-şube üzerinden giriş yapmak için e-devlet şifresi ile giriş yapmak ya da üye olarak giriş yapmak gerekmektedir. Adaylar giriş yapmalarının ardından son başvuru gününden önce başvurularını tamamlamaları gerekiyor. İlanların ayrıntılarından başvuru özel şartlarını da incelemelerinde fayda olacaktır. Tüm ilanlara erişmek için bağlantıyı yeni sekmeden açabilirsiniz.

İlan için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164

İŞİN OLSA