Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan personel ilanlarına göre Sağlık Bakanlığı kontrolünde personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan personenl ilanlarıyla ilgili olarak ise hastane bünyelerine Ambulans içerisinde çalışacak olan İlk ve Acil Yardım Teknikleri ile birlikte Ambulans Acil Bakım Teknikeri personeli alım yapıalcağı açıklandı. Yapılacak olan iki farklı kategori içerisinde ki personel alımları ile ilgili olarak adayların öncelikli olarak belirlenen genel ve özel başvuru şartlarına dikkat etmeleri ardından da yapılacak alımları geçtikten sonra sırayla mülakatları da atlattıktan sonra hastane bünyelerinde çalışmaya başlamaları beklenmektedir. 

Başvuru Detayları

İŞKUR tarafından hastane bünyelerinde ki belirlenen boş kontenjanlara yönelik yapılacak olan personel alım ilanı öncelikli olarak Ambulans Şoförü (10 personel) ve İlk ve Acil Yarımdı Teknikeri (6 personel) olarak belirtilmektedir. Her iki kategori için belirlenen başvuru şartları farklı olduğundan ötürü adayların başvurularını gerçekleştirmeden önce özel başvuru şartlarına bakmaları mutlaka gerekmektedir. Adayların başvurularını İŞKUR resmi internet sitelerinden yapacak olduğu gibi istenildiği taktirde İŞKUR şubelerine giderek de başvurularını gerçekleştirebilmektedir.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İŞKUR bünyesi üzerinden yapılacak olan başvuru alımlarında adaylar İŞKUR resmi internet sitelerine giderek öncelikli olarak arama butonuna Ambulans Personel alımı yazdıkları taktirde karşılarına çıkacak oldukları personel alım ilanlanıyla başvurularını gerçekleştirilecektir. Belirtmiş olduğumuz iki kategori için başvuru son günü 31 Mayıs 2019 tarihinde sona erecektir. 

Editör: TE Bilisim