81 il ve 900 ilçe genelinde nöbetçi noterlik uygulaması geçtiğimiz aylarda başladı. Bu kapsamda çok sayıda personel açığı meydana geldi. Noterler istihdamlarına devam ediyor.

Türkiye İş Kurumu üzerinden Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü üzerinden yeni bir personel alım ilanı açıklandı. Türkiye Noterler Birliğine bağlı olarak çalışan Noterlikler, personel alımlarını da özel statüde almaktalar. Buna göre istihdam edilecek olan personel alımlarında noter kâtibi, büro memuru gibi görevlerde alıyorlar. Noter büro memuru alımı başvuru şartları nedir?

NOTER BÜRO MEMURU;

Mersin 10. Noter Müdürlüğünün personel alımında Üniversitelerin bilgisayar teknolojileri, bilgisayar programcılığı, gibi bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir. Diğer yandan yaş şartında ise en az 22 yaşında olup üst sınırda ise 30 yaşına kadar alım olacak. Sadece erkek adayların başvuruları dikkate alınacak. Görüşmeler için önceden randevu alınması istenilmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ NEDİR?

Tam zamanlı daimi sürede büro personeli alımı başvuruları işkur üzerinden online olarak yapılabilecek. Görüşmeler için ilanda belirtilen yetkililerden randevu alınması istenilmekte. Son başvuru tarihi ise 31 Ocak 2020 olarak açıklandı. Adayların bu tarihe kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

İlan detayları: Adaylar ilgili ilana erişmek için 00005336429 numarası ile işkur e-şube portalı üzerinden arama yapmaları gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim