Ülkemizde faaliyet gösteren büyük market zincirleri nisan ayı itibari ile personel alımlarına devam ediyor. Bu çerçevede özellikle BİM, Migros ve ŞOK marketler tarafından İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda farklı kadrolarda görevlendirilmek üzere Türkiye’nin farklı illerinde personel alımları gerçekleştirileceği ifade edildi. İşte kadro dağılımları ve diğer detaylar.

BİM Personel Alımı

BİM tarafından yapılacak olan alımlarda, Antalya’da 1 muhasebeci, Sakarya’da 1 market elemanı, Bursa’da 1 sevkiyat görevlisi, 2 engelli beden işçisi, , Kırklareli’nde 2 engelli beden işçisi, 3 beden işçisi, İstanbul’da 11 engelli beden işçisi, 200 kasiyer, Kocaeli’nde 1 muhasebeci alımı yapılacaktır.

Migros Personel Alımı

Migros tarafından yayınlanan alım ilanlarında İstanbul’da 20, Antalya’da ise 1 kasiyer alınacaktır. Full Time/ Part Time kasiyer, reyon görevlisi, manav,kasap ve satış elemanı olarak görev yapacak kişiler aranmakta olup en az Ortaokul mezunu ,tecrübeli ve ya tecrübesiz kişiler ilana başvurabilir. Başvuru yapmak isteyen adaylar http://basvuru.migros.com.tr linki veya “En Yakın mağazadan başvuru yapılabilir.

ŞOK Marketler Personel Alımı

Toplamda 110 personel alımı yapacak olan ŞOK marketler Trabzon, Ankara, Gaziantep, Gümüşhane, İstanbul, Konya, Nevşehir, Balıkesir, Ankara, Bolu ve Kocaeli illerinde alımlar yapılacaktır. Farklı kadrolarda yapılacak olan alımlarda adaylar kasiyer, satış danışmanı, market elemanı, reyon görevlisi, beden işçisi ve diğer kadrolarda görevlendirilecektir. Adayların en az lise mezunu olması 22-35 yaş arasında olması ve vardiyalı çalışma durumunu sağlaması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

3 Maket tarafından yapılacak olan alımlara başvuru yapmak isteyenler https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden ster ilan numarası ister iş yeri ismine göre filtreli arama yaparak ilanlara ulaşabilir ve online başvuruda bulunabilir. İlanlara ilişkin başvuru şartları da yine ilan sayfasında yer almaktadır.

Editör: TE Bilisim