Büro Memuru Alımı ilanları yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre farklı kuruluşlar bünyelerine Büro Memuru Alımı yapıyorlar. Büro Memuru alımları için adayların en az lise mezunu olmaları ve belirtilen diğer niteliklere uygun olmaları gereklidir. İŞKUR'da Bu yönde farklı alanlarda Büro Memuru alımı ilanları yayımlandı ve başvuru süreçleri başladı.

Büro Memuru Alımı Alanları:

İŞKUR'da gelen ilanlara göre Büro Memuru Alımları, Genel, İdari İşler ve Dış Ticaret şeklinde ayrılmaktadır. Bu kapsamda İŞKUR'da yayımlana ilanlar ve kontenjan dağılımı şöyledir;

  • Büro Memuru (Dış Ticaret) 13 kişi,
  • Büro Memuru (Genel) 411 kişi,
  • Büro Memuru (İdari İşler) 8 kişi,

Büro Memuru Görevleri Nelerdir?

Büro Memuru alımları özel kuruluşlara yapılacak olup adayların genel olarak sorumlu oldukları şeyler, Hesaplamaları yapmak, Rapor yapmak ve kayıtları incelemek, Yazışmaların takibini sağlamak, Gelen çağrıları karşılamak, Mevcut büronun ihtiyaçlarını belirtmek gibi sorumlulukları vardır.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre Büro Memuru alımına başvuru yapacak adaylardan, En az lise mezunu olmak, 20 - 35 yaşları arasında olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Sağlık Açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Engelli Büro memuru alımları için engelli olduğunu gösterir rapora sahip olmak gibi nitelikler aranacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Özele Büro Memuru alımları sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilecek. Adaylar başvurularını Elektronik ortamda gerçekleştirecek olup aşağıdaki adımları inceleyerek ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

Öncelikle " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresine giriş yapınız. Sonrasında karşınıza çıkan ekranda " Meslek" yazarak kısma " Büro Memuru " yazarak ve alanını seçerek ilgili ilanlara ulaşabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

DİĞER KAMUYA MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA