Türkiye İş Kurumu üzerinden 1150 muhasebeci personel alımı yapılacak!

Çalışma Bakanlığı'na bağlı İŞKUR Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde tecrübeli ya da tecrübesiz en az ilköğretim mezunu lise ve önlisans mezunu adayların başvuru yapabileceği çok sayıda eleman alım başvuruları devam ediyor. 18 Haziran 2020 tarihi itibariyle açık iş ilanları sayısı 50 bini geçti. Bu alanlarda en çok istihdam edilecek kadroların başında beden işçisi, ikinci sırada temizlik görevlisi, 3. sırada ise ön muhasebeci alımları geliyor. Herhangi bir eğitimi tamamlamış olan adayın özel ve kamuda başvuru yaptığı en fazla alımların yapıldığı kadroların başında büro memuru kadroları geliyor. Ön muhasebeci büro memuru idari görevler için adaylardan istenilen genel başvuru şartları şekildedir.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların yaş şartı için 18 yaşını doldurmuş olmaları, Office programlarını kullanabilmeleri,  Excel World Powerpoint, ön muhasebe de kullanılan paket programları kullanabilmeleri ve bu konuda gerekli olan tecrübelere sahip olmaları başvurularda önceliği sağlayacaktır. Büroda gerekli olan evrak yazışma evrak takibi gibi konularda tecrübeli olmaları, askerlik şartlarını taşımaları, eğitim şartlarında en az lise mezunu olmaları gerekli olmaktadır. Bu kadroda görev yapan adaylar stok girişi çıkışı takibi görevlerini fiyat teklif hazırlama işlerini yapabilirler. Adayların esnek çalışmaya uygun olmaları müşteri ilişkilerini ve iletişim becerilerinin kuvvetli olmaları istenebilmektektedir. Ekip çalışmasına yatkın sorumluluk sahibi analitik düşünebilen sonuç odaklı çalışabilen adaylar bu alanlarda başvuru sahibi olabilir.

Çalışma Bakanlığı İŞKUR sayfası üzerinden Iş arama ekranına gelerek bölümüne "ön muhasebe" yazarak ara butonuna basmak gereklidir. Yeni ilanlara erişmek mümkün olabilecektir.