İŞKUR üzerinden personel alımları devam ediyor. Buna göre kasım ayında yayınlanan yeni ilanlarda KPSS şartı olmadan 4 farklı firma tarafından en az ilköğretim mezunu toplam 462 kadın erkek güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre ilgili güvenlik görevlisi alımlarda adaylar farklı illerde ve kurumlarda istihdam edilecekken başvurulara ve diğer unsurlara ilişkin detaylar şunlardır.

Tepe Güvenlik 100 Güvenlik Görevlisi Alımı

Koruma ve güvenliğini projesi kapsamında; 4857 Sayılı İş Kanunu prosedür ve yükümlülüklerine uygun olarak müşteri memnuniyeti odaklı güvenlik hizmeti sağlamak amacıyla İzmir'de ikamet eden ya da kendi imkanlarıyla ikamet edebilecek, Bay / Bayan Güvenlik Görevlileri alınacaktır.

Adayların 5188 sayılı yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan (Silahlı-Silahsız),İyi iletişim kurabilen, fiziği ve diksiyonu düzgün,Bay adaylar için boyu 1,73 cm den kısa olmayan,Bayan adaylar için boyu 1,63 cm den kısa olmayan,32 yaşını aşmamış,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması istenmektedir.

Ekol Grup 80 Güvenlik Görevlisi

İlgili alımda adayların güvenlik kartına sahip olma, İstanbul Avrupa veya Anadolu Yakasında ikamet etme, 18 ile 40 yaş arasında erkek olma şartları aranmaktadır.

İstGüven 182 Güvenlik Görevlisi Alımı

İlgili alımda adayların ÖGG Kimlik Kartına sahip olma, 30 yaşını aşmamış olma, boy ve kilo uyumlu olma şartlarının sağlanması istenmektedir.

Pozitifİst 100 Güvenlik Görevlisi Alımı

İstanbul, Başakşehir’de ikamet eden, sertifikaya sahip olan güvenlik görevlisi alınacak olup 1 yıl deneyime sahip olma şartı aranmaktadır.

Tüm ilanlara başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden iş yeri unvanına ilgili firma isimlerini yazarak ulaşmak mümkündür.

Editör: TE Bilisim