İŞKUR üzerinden bayramda da personel alımları devam ediyor. Bu kapsamda 2020 Ocak ayının üçüncü haftasında İŞKUR üzerinden ocak ayında yayınlanan ilanlarda toplamda 451 bekçi ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklanmıştı. Buna göre ilgili alımlara adaylar ağustos ayı içerisinde başvurabilmekte olup adaylardan birtakım şartları sağlaması istenmektedir. Buna göre ilgili başvuru şartları ve detayları şu şekildedir.

Bekçi Alımı

İŞKUR üzerinden ilan edilen personel alımlarında toplamda 10 bekçi alımı gerçekleşecektir. Farklı illerde farklı özel sektör kurumları tarafından gerçekleştirilecek olan istihdamlarda adayların sağlaması gereken şartlar şu şekilde ilan edilmiştir. Gece ya da gündüz vardiyalı şekilde çalışabilecek durumda olmak, en az ilkokul mezunu ya da bazı ilanlara göre ilkokul mezunu olmak, İlgili yaş aralığında olmak, bazı ilanlara göre daha önce sektörde deneyim sahibi olmak, ilanın istediği yerde ikamet ediyor olma şartlarını sağlamalarını istemektedir.İlgili bekçi alım ilanı için başvuru yapmak ve ilan detaylarını incelemek için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164

Güvenlik Görevlisi Alımı

İŞKUR üzerinden hem adayların çok tercih ettiği hem de alımların özel sektör firmaları bünyesinde çok gerçekleştiği mesleklerden biri de güvenlik görevlisidir. İŞKUR’da yayınlanan ilanlarda toplamda 431 güvenlik görevlisi alımı yapılacak olup adaylar farklı illerde istihdam edecektir.İlanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için ise: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 adresinden erişim sağlamak mümkündür.

Editör: TE Bilisim